понеделник, 9 май 2011 г.

ALCATRAZ / Fox

Агенти на ФБР се опитват да проследят тайнствено изчезнали в миналото затворници, които се появяват отново в наши дни. Името на Дж. Дж. Ейбрамс е гаранция, че няма да има спокойствие до последно. Сам Нийл, Хорхе Гарсия (Хърли на друг остров?), Сара Джоунс, Сантяго Кабрера и Робърт Фостър са в главните роли. Да пожелаем успех на пилотния епизод, тъй като проекта се очертава с доста над средния бюджет.

HOUSE OF LIES / Showtime

Суперуспешен бизнес консултант не се спира пред нищо, за да осигури на клиентите си информацията, която им е нужна. Дон Чийдъл е в ролята на анти-героя, чиято съвест внезапно започва да се обажда. Участват още Кристен Бел и Бен Шуорц.

LOCKE & KEY / Fox

Екранизация на едноименния комикс, в който съпруга търси отмъщение за бруталното убийство на съпруга си. Тук акцента е върху актьорския състав, който включва Миранда Ото, Ник Стал, Сара Болджър и поп-звездата Джеси Макартни. Сюжета се определя като най-доброто в традицията на Стивън Кинг, но опасенията са, че проекта е твърде амбициозен за телевизия.

MORE AS THE STORY DEVELOPS / HBO

Поглед зад кулисите на новинарски канал от Арън Соркин, чиито акции се покачиха драстично след Социалната мрежа. В комбинация с традиционно скандалния подход на НВО, се очертава интересно зрелище, което със сигурност ще постави в готовност адвокатите на CNN. Все още не са известни имена от актьорския състав.

PLAYBOY / NBC

Както може да се съди по заглавието, екзотичен сюжет за възхода на клуб в Чикаго, през който преминава артистичния и политически елит от средата на миналия век. Дейвид Крумхолц и Амбър Хърд са в главните роли, а обещанията са за поглед към една действителност, за която много се говори, но много малко хора са виждали.

PRIME SUSPECT / NBC

Поредната американска версия на успешен британски сериал. Своенравна криминална инспекторка се бори за оцеляване в един свят, доминиран от мъже. Култовата роля на Хелън Мирън е поверена на Мария Бело, участват още Ейдън Куин и Кърк Асеведо.

REM / NBC

Трилър, напомнящ за Генезис, в който ченге се събужда след инцидент, за да открие, че живее в две различни измерения. Би трябвало да сте заинтригувани още на Генезис... Продуцентите обещават сюжет, който ще ви пръсне мозъка, а поне в телевизията това не се среща често. Допълнителна атракция е Джейсън Айзъкс в ролята на ченгето.

THE RIVER / ABC

Ужасите продължават да завлядяват ефира. Група от пътешественици се отправят към джунглата на Амазонка, за да търсят изчезнал журналист. От създателите на Paranormal Activity с Елоиз Мъмфорд в главната роля.

TERRA NOVA / Fox

Дългоочакваният научно-фантастичен проект, в който сред многобройните имена на продуценти, откриваме това на Стивън Спилбърг. Джейсън О‘Мара и Шели Кон са семейство Шанън, което от 2149 г. се телепортира в праисторическата епоха, за спаси загиващата цивилизация. Плюс Стивън Ланг.

TOUCH / Fox

Затъжилите се за Кифър Съдърланд могат да очакват завръщането му като баща на дете-аутист, което може да предсказва бъдещето. Проектът на Тим Кринг (Герои) се смята за един от най-силните за сезона, за което говори факта, че вече е поръчан цял сезон, преди да е направен пилотния епизод.

Използвана е информация от tv.com и insidetv.ew.com