понеделник, 29 август 2011 г.

KYLIE APHRODITE LES FOLLIES 3D

ЗА ОПЕРАЦИЯ КИНО

Ако сте били на концерт на Кайли Миноуг, вероятно си мислите, че знаете за какво става въпрос. Последното турне на певицата, обаче, надминава и най-смелите очаквания за разточителност и екстравагантност. Дванадесето по ред в кариерата й, то е замислено като най-мащабното й начинание до момента. За половин година Aphrodite: Les Folies минава през шест континента, събира половин милион зрители и реализира почти половин милиард долара приходи. Какво се крие зад тази статистика? Вероятно един от най-добрите спектакли, изнасяни някога пред публика.

По думите на Кайли, идеята за шоуто е вдъхновена от класическия холивудски мюзикъл Zigfeld Follies. Оттам идва типичната ретро стилистика, която някои по-строги зрители биха приели за кич. Продукцията не жали средства и въображение, което превръща концерта във феерия от изпълнения, всяко от което е по-смайващо от предишното. За да имате представа какво ви очаква, ще спомена, че част от спектакъла е поверена на специалисти, разработили една от най-успешните водни атракции в Disneyland. Това, разбира се, не изчерпва запомнящите се моменти, включващи въздушни акробати, пищни костюми на Долче и Габана и традиционно съвършените танцьори, които със сигурност ще навестяват сънищата ви за известно време.

Признавам, отношението ми към филмите-концерти е доста скептично по простата причина, че в повечето случаи не се получава нито едното, нито другото. Не ми е по сърце и концепцията на режисьори като Мартин Скорсезе, които превръщат шоуто в документален филм. Тук цялата мощ на киното е впрегната с единствената цел да представи на публиката спектакъла в цялото му великолепие. Всичко това превръща Kylie: Aphrodite Les Folies 3D в едно зрелище, което не е за изпускане, дори за тези, които не са почитатели на този стил музика.

Kylie: Aphrodite Les Folies 3D е само на 21 септември в Кино Арена.

20:00, 22:30 – Арена Запад, Арена Младост, Арена Мол Варна, Арена Парк Мол Стара Загора, Арена Фламинго Пловдив, Арена Централ Мол В. Търново, Арена Централ Мол Плевен

19:00, 21:30 – Арена The Mall София, Арена Гранд Мол Варна

Филмът е заснет през април 2011 г. по време на два от концертите в Лондон и включва пълния сет лист от европейската част на турнето:

The Carnival of the Animals: Aqarium / Aphrodite / The One / Wow / Illusion / I Believe in You / Cupid Boy / Spinning Around / Get Outta My Way / What Do I Have to Do? / Everything is Beautiful / Slow / Confide in Me / Can't Get Out of My Head / In My Arms / Looking for an Angel / Closer / There Must Be an Angel (Playing with My Heart) / Love at First Sight / If You Don't Love Me / Better the Devil You Know / Better Than Today / Put Your Hands Up (If You Feel Love)

На бис: On a Night Like This / All the Lovers



6 коментара:

  1. Браво за Кайли, страхотна мацка и професионалист, поздраи до всички и до скоро

    ОтговорИзтриване
  2. Шоуто е наистина страхотно и едва ли ще може да бъде надминато скоро.

    ОтговорИзтриване
  3. Кайли Миноуг е голям талант, знае как да прави шоу на своите концерти и винаги изненадва с нещо.

    ОтговорИзтриване
  4. Кайли Миноуг e изключителна певица, която нае какво прави и как да го направи. Да не забравяме и нейната сестра, която също има добра музикална кариера.Но определено последното турне на Кайли, надминава и най-смелите очаквания за разточителност и екстравагантност.Доста мащабен проект.Вдъхновена е от класическия холивудски мюзикъл Zigfeld Follies, сега се сетих, че гледах по канал FTV където пробваше различни дрехи от този стил.Определено има какво да се снима и види и не напрано са създали и филм за европейското й турне.

    ОтговорИзтриване
  5. Жалко, че няма да успея да отида на този концерт. Сигурна съм че ще бъде изключително зрелищно и интересно.С добре озвучена музика и кадри.Кайли е певица с голям талант.За разлика от доста нейни колежки тя може да пее на живо и прави шоу.Има страхотен стил на обличане.Песните са и с хубав и смислен текст.Радвам се, че е направила филм на своето турне.Така ние които сме го пропуснали ще му се насладим макар и от екрана.Определено няма да жали за продукцията си средства и въображение, което да превърне концерта във феерия от изпълнения, всяко от което е по-смайващо от предишното.

    ОтговорИзтриване
  6. Това е една невероятна изпълнителка със страхотен глас, който винаги ни изненадва с нещо.

    ОтговорИзтриване