петък, 28 май 2010 г.

Сексът и градът 2

Sex and the City 2 (2010)
Майкъл Патрик Кинг
със Сара Джесика Паркър, Ким Катрал,
Кристин Дейвис, Синтия Никсън
Contains Spoilers
За да приключим набързо с обобщенията: Сексът и градът е имал и по-добри времена, но това няма абсолютно никакво значение. Свежи лафове, екзотични пейзажи и умопомрачителен лукс - всичко това го има, и то в неограничени количества. Освен това, Майкъл Патрик Кинг много добре знае как да свири на тънката струна, така че и драмата е налице. Разбира се, това в онзи леко извратен вариант, който вече 12 години поддържа славата на един от малкото сериали, за които с чиста съвест бих използвал определението култов. От грандиозно кичозната гей сватба в началото, през леко преекспонирания лукс на Абу Даби до познатия уют на старото жилище на Кари - Сексът и градът 2 има за цел да комуникира с възможно най-широк кръг публика. Очевидните недостатъци, като типичните за американците култ към показността и примитивно отношение към чуждите култури на моменти дразнят, но от друга страна са повод за още забавни ситуации. Задължителните пирони в програмата като Single Ladies, но в изпълнение на Лайза Минели и караоке вечерта на четирите девойки са допълнени от много приятни детайли, от които личния ми фаворит е Пола Абдул. Така че отърсете се от всички предразсъдъци и се настройте за купон, защото не ви очаква нищо друго, освен fun, fun и fun.
7/10

4 коментара:

  1. Ivane.. sloji ot gore 'Spoiler alert' moljate! az ne sum go gledal o6te, ma razbrah 4e ima gay svatba ot tebe... neeeee...

    majtapja se, 6te te gilotiram ako te vidja some day

    ОтговорИзтриване
  2. Е, стига, това го има в трейлъра. Ама да видиш колко съм сговорчив, слагам веднага:)

    ОтговорИзтриване
  3. hihih... sladuk

    da gledahme go i si prekarahme AWESOME!
    ako njakoj 4ete tupite mi komentari da go gleda bez da se zamilsja.

    I kajete NE naj nakraja na svaljaneto na filmi ot internet. Ako iskate da ste svideteli na istinsko kino hodete na kino i podkrepajte izkustvoto!

    :)

    P.S. Ivane momenta kogato arabkite si razsubljakoha 4ernite odejdi be6e neverojtano simvoli4en.

    ОтговорИзтриване
  4. Прав си, но лично аз си падам по малко по-сложни символи:) И аз доста се забавлявах, но ако съдя по реакциите на повечето ми познати, съм един от малкото.

    ОтговорИзтриване